La Festa Esplai celebra el seu 30è aniversari amb més de 50 activitats programades

Tindrà lloc el diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat i comptarà amb més de 50 activitats de temàtiques diferents


La Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) celebra enguany el 30è aniversari de la Festa Esplai. Es tracta d'una jornada festiva que l'entitat organitza cada any i està oberta a infants, joves, monitors i famílies de tot Catalunya. Tindrà lloc el proper diumenge 8 de maig, a partir de les 11 del matí, al Parc Nou del Prat de Llobregat (Línia 9 metro, estació Parc Nou).

Festa Esplai és una trobada col·lectiva dels esplais adherits a la Fundació per acomiadar el curs, així com el tret de sortida de la campanya «Encerta l'Estiu – Un estiu per a tothom!». Aquesta és una iniciativa per a recaptar fons que es destinaran a beques perquè cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense colònies o casals d'estiu.

Durant la jornada, es podran gaudir de més de 50 activitats dividides en 4 blocs: Iniciativa, Felicitat, Solidaritat i Utopia. Hi haurà des de campionats de bàsquet i exhibicions de patinatge artístic fins a jocs gegants, tallers de circ i gimcanes.

Per accedir-hi cal portar una invitació digital o impresa que es pot descarregar a través d'aquest enllaç.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article